zz
 

کپک نارنجی کمپوست قارچ صدفی

این بیماری معمولا باعث از بین رفتن کمپوست می شود و پس از سفید شدن کمپوست توسط میسلیوم قارچ خوراکی خسارت زا نیست. در صورتی که وارد یک کاخانه تولید بذر یا قارچ شود به دلیل اینکه اسپورهای زیادی تولید می کند به راحتی قابل کنترل نیست و حتی ممکن است با آلوده کردن همه کمپوست ها سبب خسارت صد درصدی شود.

در ایران بیشترین منبع ورودی این قارچ به سالن های تولید استفاده از بذر آلوده می باشد. بنابراین ضرورت دارد تا بذر را از تولید کنندگان مطمئن تهیه نمایید.

راه های کنترل کپک نارنجی

بهترین شیوه مدیریت این بیماری جلوگیری از آلوده شدن کمپوست است و عملا پس از آلوده شدن کمپوست کار زیادی نمی توان انجام دارد.

کمپوگارد  ترکیبی است که در مرحله ساخت کمپوست افزوده می شود و به دلیل ماندگاری آن از آلوده شدن کمپوست تا زمان پر کردن کیسه ها توسط میسلیوم قارچ صدفی ممانعت می کند. با مصرف کمپوگارد آلودگی به این کپک به صفر می رسد.




:: موضوعات مرتبط: فروش مکمل افزایش عملکرد و ضد آفات
:: برچسب‌ها: بیماری های قارچ صدفی
ن : مهندس مهدیزاده (دکتری قارچشناسی)
ت : چهارشنبه بیست و هشتم دی 1390
 
برای مشاهده تعرفه خدمات مشاوره ای کلیک نمایید .

.:: کلیک کنید ::.
 
با کلیک روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید